tündérszépek 2021

2021.04.19. 06:55

Elindult az országos közönségszavazás, Panna várja a szíveket

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Bács-Kiskun megyét Piukovits Panna képviseli, aki ezúttal is várja a szíveket.

baon.hu

Fotó: BUS CSABA

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Tündérszépek 2021 országos döntőjében a zsűri döntése alapján Bács-Kiskun megyét a 18 éves bajai balett-táncos, Piukovits Panna képviseli. A 172 centiméter magas bajai lány gyermekkora óta táncol, jelenleg táncművészeti képzésen tanul, 12. évfolyamos. Panna óriási örömmel fogadta a hírt, hogy ott lehet az országos döntőben, most pedig az országos közönségszavazáson várja a szíveket.

Panna várja a szíveket az országos közönségszavazáson is. A képre kattintva látható Panna összes fotója
Fotó: Bús Csaba

– Először fel sem fogtam, rögtön szaladtam anyukámhoz, és azt kérdeztem tőle: ez tényleg megtörténik, vagy csak káprázik a szemem? Nem akartam elhinni, de nagyon örülök neki – mondta el korábban.

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Ennek során minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a Petőfi Népében és a baon.hun, de már az első naptól, tehát április 19-től május 10. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!