Atyánszkiné Zakar Anna

2021.02.07. 07:00

Természetes anyagokkal is szívesen dolgozik a bajai kézműves

Finom színekkel, kellemes anyagokkal dolgozik a kreatív hölgy, Atyánszkiné Zakar Anna.

Márton Anna

Atyánszkiné Zakar Anna ebben a munkában megtalálta mindazt, ami kikapcsolja

Fotó: Márton Anna

– Három éve kezdtem foglalkozni ezekkel a dísztárgyakkal egy véletlennek köszönhetően, de annyira megtetszett, hogy ma már nagy élvezettel készítem a különféle ajándéktárgyakat, koszorúkat és mostanság leginkább tavaszhívogató ajtódíszeket. Mindig is a kézügyességemből éltem, eleinte kirakatrendező voltam, majd cím-díszbetű és feliratkészítőként dolgoztam. Később öt évig lakberendezőként kerestem a kenyerem – mondta hírportálunknak Atyánszkiné Zakar Anna, aki ebben a munkában megtalálta mindazt, ami kikapcsolja, örömet jelent neki, az alkotás boldoggá teszi.

A tavaszi, nyári, téli időszakban keresettek a munkái, leginkább díszdobozokat, asztaldíszeket, sírkoszorúkat készít sajátos módon. A finom anyagok mellett szívesen használ természetes anyagokat is, mint a kukoricacsuhét vagy a fűzfavesszőt, valamint nagyon fontosnak tartja az anyagok újrahasznosítását is.

– Tavasszal gyűjtöttem kukoricacsuhét, fűzfavesszőt, a csuhérózsákból is készítettem koszorúkat, aminek nagyon nagy sikere volt. Olyan munkám is van, amit a közösségi oldalon több ezren kedveltek, ez persze feldob, inspirál, szeretem csinálni – összegezte Atyánszkiné Zakar Anna.

A kreatív hölgy az interneten több csoportba is bejelentkezett a saját oldalával, ahova feltöltötte a fotóit. Több ezer követővel büszkélkedhet és rendszeresen játékot is szervez, ezzel is igyekszik felhívni magára a figyelmet.

Atyánszkiné Zakar Anna ebben a munkában megtalálta mindazt, ami kikapcsolja
Fotó: Márton Anna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!