Celebfigyelő

2024.03.21. 11:38

Tápai Szabina húga mindenkit meglepett – Tápai Andi máris férjhez megy

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsor, a Szingli vagy svindli üdvöskéje volt, aki a műsorban meg is találta a szerelmet, mégis máshoz megy férjhez.

Orosz Fanni Flóra

Tápai Andi a Szingli vagy svindli című műsorban megtalálta a szerelmet Dejan Prcic oldalán, akivel szinte azonnal egy hullámhosszon voltak és mondhatni szerelem volt első látásra. Andi korábban elárulta portálunknak, hogy minden érzése, amit a műsor alatt élt át valós volt.  

Tápai Andi, celeb,
Tápai Andi
Fotó: VIASAT3

„Nagyon örülök, hogy minden érzés, amit ott bent éreztünk, valós volt, és hogy ez a kinti életben is tovább tart” – fogalmazott korábban Andi.

A barna szépség közös jövőt tervezett a műsorban megismert szerelmével, de a sors valami egészészen mást, valaki egészen mást szánt számára. A szemfüles rajongóknak feltűnt, hogy a két híresség nem posztolt egy idő után közös képeket, ami azonnal gyanúra adott okot. Andi néhány héttel később megerősítette: szakítottak. 

A kiskunhalasi szépség viszont nem szomorkodott túl sokáig, hiszen hatalmas örömhírt jelentett be Instagram oldalán: ismét rátalált a szerelem, és már az eljegyzés is megvolt! 

„A legboldogabb IGEN. Most nem találom a szavakat… Csak tele van hálával a szívem, hogy Jézus megmentette és helyreállította az életem” – írta a poszt alá.

A pár sugárzik a boldogságtól, Andi pedig már gőzerővel szervezi a nagy napot. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!