Csordás Cintia

2024.03.26. 19:43

Lakiteleki szépség is versenyez a Next Top Model Hungaryben

24 amerikai és 17 német szezon után hazánkba is megérkezett a világ egyik legsikeresebb formátuma. A Next Top Model Hungary – 2024 legnagyszabásúbb showműsora, melyet minden vasárnap nézhet a közönség a TV2-n.

Orosz Fanni Flóra

A hazai Next Top Model Hungary első évadában 16 szépség méretteti meg magát az ország, sőt, a világ számos pontjáról. És hogy mennyire kicsi a világ? Csordás Cintia Lakitelekről próbált szerencsét, eddig töretlenül menetel és teljesíti az akadályokat. A szakmai zsűri — Axente Vanessa, Tomán Szabina, Tombor Zoltán és Merő Péter — keményen faggatta a lányokat a bemutatkozás alatt, Csordás Cintinél pedig érzékeny témát érintettek, a fiatal lány könnyeivel küzdött. 

topmodel, Csordás Cintia, versenyző
Csordás Cintia
Fotó: Zsólyomi Norbert / Forrás: TV2

A legutóbbi adásban a lányok hatalmas átalakuláson mentek keresztül, sokakat drasztikus lépésre késztettek. Csordás Cintia megkönnyebbülhetett, megúszta pár apró változtatással: haja kissé világosabb lett, új fazont kapott, és természetesen a profi smink is sokat dob a lány megjelenésén. Ruhája magabiztosságot és határozottságot mutat. 

A lakiteleki szépség eltökélt célja, hogy ő legyen hazánk következő topmodellje, amihez hosszú út vezet ugyan, de az biztos, hogy a legjobb 12-ben már garantált a helye. Cinti történetét tovább követhetik a televíziónézők miden vasárnap a TV2-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!