Lajosmizse

2024.03.10. 20:30

Kocsis Tibor a Dal2024 döntősei között

Dal 2024 dalválasztó show első elődöntőjéből szombaton továbbjutott Kocsis Tibor. A lajosmizsei származású énekes az Egy életen át című dalt rockabilly stílusban adta elő. A döntőben tovább szurkolhatunk neki!

Sebestyén Hajnalka

A Dal 2024 dalválasztó show a Duna TV-n fut. Kocsis Tibor az előválogató után az elődöntőből is továbbjutott, és hamarosan a döntőben lép színpadra. Az idei dalverseny újításaként az énekeseknek, zenekaroknak az elődöntőben a dalokat az eredetitől eltérő műfajban kellett előadniuk. Kocsis Tibor az Egy életen át című dalt rockabilly stílusban vitte színpadra.

Kocsis Tibor, énekes, dal
Kocsis Tibor
Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

A Dal 2024 első elődöntőjének továbbjutói: Junkies, Sugarloaf, László Evelin, Kocsis Tibor és Bradics Jácint. Március 16-án következik a második elődöntő, ahonnan újabb öt produkció jut be a döntőbe.

Az elődöntős siker után Kocsis Tibor a következőket írta Facebook-oldalán:

„Sosem feledem a ma estét, óriási élmény volt rockabilly-t énekelni, és bár szavazni ezúttal nem kellett, de nem tudok elég hálás lenni az itteni közösségnek, hogy hittetek bennem!! 

Köszönöm a stábnak, valamint a menedzseremnek, Phaedrának, hogy hozzátette a részét, és segített az este sikerében! A zsűrinek pedig a 38 pontot, nagyon-nagyon!!! 

El se hiszem, hogy kimondhatom, de két hét múlva a DÖNTŐBEN találkozunk, ahol elhangzik az Egy életen át szimfonikus hangszereléssel!! Nagyon boldog vagyok!!”


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!