Elődöntő

2024.02.13. 15:54

Kocsis Tibor elsőként jutott tovább a Dal 2024 dalválasztóban

Újabb sikert könyvelhet el a lajosmizsei énekes. Kocsis Tibor a Dal 2024 dalválasztó show első fordulójából a legtöbb ponttal, elsőként jutott tovább az elődöntőbe.

Sebestyén Hajnalka

Kocsis Tibor

Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Már fut a Dal 2024 dalválasztó show a Duna TV-n. Az előválogatón bejutott 40 produkció négy fordulóban mutatkozik be, szombaton esténként. Az első 10 dalt február 10-én hallhatta a közönség. A zsűri mellett a tévénézők is szavazhatnak. Múlt szombaton első helyen, 48 ponttal, Kocsis Tibor – Egy életen át című produkciójával jutott tovább. Tibor nem először állt a Dal színpadán, már tavaly is szerepelt.

A fantasztikus siker kapcsán Kocsis Tibor a következőket írta Facebook-oldalán:

– Csodálatos este volt, és csak remélni tudom, hogy eléggé ki tudom valaha fejezni hálámat a Jóistennek azért, amit tegnap átéltem, kapni és adni tudtam. Örökké emlékezni fogok erre a napra, erre a dalra. Sokat kaptam már általa, és a java még hátravan. A DAL-ban is, és úgy egyébként. Hamarosan jön a videóklip, addig pedig ez a gyönyörű tv-felvétel, amiért hálás vagyok a Duna Televízió stábjának!

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!