Utazás

2024.02.18. 12:04

Bejárta Európa könyvesbotjait a halasi műsorvezető

Szabados Ági közösségi oldalán osztotta meg követőivel európai élményeit.

Baon.hu

Szabados Ági

Fotó: Szabados Ági Instagram-oldala

Szabados Ági, kiskunhalasi születésű műsorvezető Instagram-oldalán osztotta meg követőivel európai utazásairól szóló fotóit, melyek mindegyikén egy-egy könyvesbolt látható, amelyekben tavaly járt.

„Tavaly nagyjából 25 könyvesboltban jártam Európában. Eleinte csak az utazás volt a cél, így jártam Londonban, Barcelonában, Portoban, Rómában, Lisszabonban, Máltán, Monopoliban, Pozsonyban és az évet Bécsben zártam. Hamar rájöttem viszont, hogy ez remek inspirálódás, tanulás nekem. Így picit céllá vált, és jött össze ez a rengeteg élmény.”

– kezdte gondolatait a műsorvezető.

Sokat tanultam a kint látottakból, és sok mindent próbálok kamatoztatni belőle itthon. Jó volt most ezekre visszaemlékezni

– írja a posztban.

Ági leírta, hogy szinte minden helyszínről könyvekkel tért haza, és azzal a meggyőződéssel, hogy bár még csak három éves a Libertine Könyvesboltja, szerinte versenybe szállhatna bármelyikkel, ami elképesztő büszkeséggel tölti el a szívét.

Reméli, idén már Európán kívül folytathatja a kutatómunkát. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!