Rádió1 Gong

2024.02.09. 12:29

Balázsék Ráskó Eszter humoristával folytatják tovább reggeli műsorukat

Péntek reggel kiderült: Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri harmadik műsorvezető társa Ráskó Eszter, a fergeteges humorú stand up comedy-s lesz hétfőtől. A Rádió1 Gong-on is hallható Balázsék reggeli műsorban az elmúlt napokban a hallgatók is szavazhattak, hogy a kilenc jelölt közül, ki legyen Vadon Jani utódja.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Rádió 1 Facebook-oldala

Kecskeméten is hallható már a Balázsék reggeli műsor. December 14-én fuzionált a Gong Rádió és a Rádió1. Így a Rádió1 Gong-on, Kecskeméten a 96,5 MHz-en 6-10-ig Balázsék szólnak hétköznap reggelenként. Mint ismert: Vadon Jani decemberben kiszállt a trióból, így Balázsék keresték az utódját. Nem pótolni szerették volna őt, egy új színt kerestek a népszerű rádióműsorba.

Péntek reggel jelentették be az új tagot. Vicces, Balázsék humorához tökéletesen illő show-val vezették fel, hogy hétfőtől Ráskó Eszter a harmadik tagja a Balázsék műsorvezetői csapatának, Balázs és Feri mellett. A négy napon át lehetett szavazni, mintegy 260 ezer szavazat érkezett.

Az eredményhirdetéskor először érkezett Pákó, aki bár nem szerepelt a listán, mégis régi vissza-visszatérő arc az évek alatt. Ismét hozta a formáját, derűt csalva a műsorvezetők arcára. Ezután Balázs teljes komolysággal felvezette, hogy a közönség Alekoszra adta e legtöbb szavazatot, és Alekosz már ott is volt a stúdióban. Elmondta, mennyire örül, és már a parkolót is kinézte magának. Eközben jöttek a megdöbbent hallgatói hozzászólások, mire Balázs végül felfedte, hogy mindez csak komédia, show. Az igazi győztes, Ráskó Eszter stand up comedy-s.

Eszter, aki nagy sikerrel mutatkozott be a Riporter kerestetik sorozatban, a hallgatók imádták. Ráadásul Balázs és Feri is egy hullámhosszon volt vele, így a döntés könnyű volt. Hétfőtől harmadikként Ráskó Eszter köszön majd be reggelenként Balázsékkal.

A kommentek alapján, a hallgatók jelentős része nagyon nagy örömmel fogadta a döntést. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!