Szingli vagy svindli

2023.11.03. 10:41

Tápai Andi szakított, aztán a versenyzője is

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsor üdvöskéje, és ma végre kiderül, hogy ki nyeri a Szingli vagy svindlit.

Orosz Fanni Flóra

Tápai Andi

Forrás: Tápai Andi Facebook-oldala

A kiskunhalasi Tápai Andinak egyre nehezebb dolga van, hiszen szűkül a fiúk köre és már az összes versenyben lévő udvarlója nagyon közel áll a szívéhez. Még azok is, akikről biztosan tudja, hogy svindlik. Ilyen volt Dávid is, akitől a legutóbbi ceremónián vett búcsút. A fiú elsők között érkezett a villába, és rangidősként nagyon szeretett volna a fináléba jutni, de összességében nem bánta, hogy kiesett. A ceremónián szokás szerint felbukkant Dávid barátnője, Szimi is, akinek gyorsan súgott is valamit a fülébe.

– „Mit súgtál a fülébe?” – kérdezte a műsor háziasszonya, Liptai Claudia.

Dávid először hezitált, aztán elárulta:

– Azt, hogy meg lesz kérve a keze.

Ennek ellenére a Szingli vagy svindli kibeszélőműsorába Dávid már pár nélkül érkezett, és elárulta, hogy nemcsak a lánykérés, de a kapcsolatuk is fuccsba ment.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!