Celebfigyelő

2023.09.10. 14:19

Százezer lépés egy nap alatt: a kecskeméti Exatlon-győztes bevállalta – videóval

Az Exatlon-győztes kecskeméti híresség Instagram-oldala elérte a százezer követőt, különleges kihívással ünnepelt.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: Herczeg-Kis Bálint Instaram-oldala

Herczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary harmadik évadának kecskeméti győztese kifejezetten aktív a közösségi médiában, éppen ezért volt számára hatalmas mérföldkő, hogy az Instagram-oldala elérte a százezer követőt. Ennek apropóján az Istagramon jelentette be, hogy egy különleges kihívással fog ünnepelni: százezer lépést tesz meg huszonnégy órán belül.  

A kihívást a YouTube-csatornáján hosszabban is kifejtette, ahol látható, hogy folyamatosan dokumentálta a százezer lépés szakaszait, de a testi és lelki állapotáról is mindig beszámolt. Csaknem 70 kilométert tűzött ki maga elé, az útra pedig egy szál hátizsákkal indult el, amiben néhány extra ruhadarab (pulóver, zoknik), hangszóró és pár túlélőfalat volt.  

A véget nem érő út alatt nemcsak a fáradtsággal és a kimerültséggel kellett megküzdenie, hanem majdnem egy vaddisznóval is, de szerencsére nem történt baleset és még időben el tudták ijeszteni a vadat. Bálint az első pihenőt nagyjából féltávnál vette ki, de inkább mélypontnak élte meg a benzinkutas üldögélést, hiszen tudta, hogy a neheze még hátra van. Bálint a YouTube-videóban azt is elmesélte, hogy a 75 ezredik lépés körül már a kamerát sem volt ereje elővenni és legszívesebben feladta volna, de tudta, hogy nem okozhat csalódást a követőinek. Végül hatalmas küzdés árán, futólépésben, a Balaton partján sikerült teljesíteni az embert próbáló 24 órás kihívást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!