Mulatság

2023.09.15. 10:48

Erdélyi Mónika sosem hagyná ki a halasi szüreti fesztivált – videóval

Csütörtök este került fel az ismert televíziós műsorvezető YouTube-csatornájára „Hazamentünk Anyuékhoz a szüreti fesztiválra” címmel egy összefoglaló, ahogy Erdélyi Mónika látta a 44. Halasi Szüreti Fesztivált. Az összeállításból többek között az is kiderül, hogy a műsorvezető sosem hagyná ki a halasi szüreti fesztivált, ezért minden évben hazalátogat.

Pozsgai Ákos

Fotó: Erdélyi Mónika Facebook-oldala

A halasi televíziós személyiség rendszeresen közzéteszi videómegosztó csatornáján, hogy éppen mi történt velük, vagy merre jártak. Időnként a tengeren túlról, vagy éppen valamelyik egzotikus lenyűgöző országból jelentkezik be. Legutóbbi videós posztjában azonban a kiskunhalasi szüreti fesztiválról készített rövid összefoglalót, amelyből kiderült, hogy ő hogyan látta a város legnagyobb rendezvényét. A filmes tudósításból többek között megtudhatjuk, hogy egyik évben sem hagynák ki a halasi szüreti forgatagot, és a dél-alföldi városban élő édesanyjánál töltötték az elmúlt hétvégét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!