Celebfigyelő

2022.06.12. 15:49

Hosszú Katinka és Herczeg-Kis Bálint életében is új fejezet kezdődik

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

Baon.hu

Pesti Ambrus és Marcell. Fotó: Pesti Ambrus Facebook-oldala

Hosszú Katinka, bajai származású olimpiai bajnok úszó Instagram-követőivel is megosztotta, hogy csütörtökön megnyílt új étterme, ahol szeretné tovább adni az étkezéssel kapcsolatos tudását és tapasztalatait.

Nádai Anikó, bajai és keceli kötődésű egykori valóságshow-szereplő, műsorvezető a gyermekvárás öröméről posztolt Instagramjára, a 33. hétben jár már.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Exatlon Hungary harmadik évadának kecskeméti nyertese, Herczeg-Kis Bálint Instán tudatta követőivel, hogy életében jelentős változás történt: párjával, Annával összeköltözött, emellett pedig első autóját is megvette.

Borbás Marcsi, bácsalmási származású Prima-Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő Instagram oldalán gyönyörű konyhakertjét mutatta meg.

A Kecskemét vezérszurkolója, Pesti Ambrus, fia, a kecskeméti származású, jelenleg Hollandiában röplabdázó Pesti Marcell röplabdás sikereit osztotta meg Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!