Celebfigyelő

2022.02.06. 08:11

Pádár Krisztiánék kislányuk születésnapját, Miklósa Erika évfordulót ünnepelt

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

Baon.hu

Pádár Krisztiánék második kislányukat várják. Fotó: Pádár Krisztián facebook

Pádár Krisztián, kecskeméti röplabdázó kislánya első születésnapját ünnepelte párjával a napokban. A Japán Toray Arrows játékosa és felesége, Pádár Zsófia jelenleg második kislányukat várják, aki márciusban érkezik.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekes az új esztendőre új frizurával jelentkezett. Hát nem fantasztikusan néz ki?

Miklósa Erika kiskunhalasi származású operaénekesnő és párja szerelmük tizedik évfordulóját ünnepelték Tóth Vera és Pauli Zoltán lakáséttermében. A remek hangulat garantált volt, Vera vacsorakoncertje pedig megfűszerezte az estét.

A kecskeméti operaénekes, Ádám Zsuzsanna Németországban, Trierben lépett fel. Ezúttal Verdi Don Carlos című operájában alakította Valois Erzsébetet. Az énekes a főpróbára készülve mutatta meg jelmezét.

Balogh Leventétől, a Szentkirályi ásványvíz ügyvezető-tulajdonosától nem áll távol a jótékonykodás. Ezúttal az Országos Mentőszolgálatnak lettek Platina fokozatú támogatói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!