Exatlon/Videóval

2022.02.22. 07:51

Maradnak a Bajnokok a villában

Villajátékkal indult a TV2 sport-reality-je, az Exatlon Hungary All Stars nyolcadik hete. A kecskeméti karatebajnok, Virág Andris nélkül is ‒ aki ezúttal nem versenyzett ‒ behúzták a napot a Bajnokok.

K. N.

Archív felvétel. Fotó: TV2

Az első szettet 7-4-re nyerték a Kihívók női csapata.

A második szettben a kecskeméti gimnazista, a harmadik évad nyertese Herczeg-Kis Bálint 2-1-es vezetésnél Kempf Zozó ellen kezdte meg a küzdelmeket. Az akadálypályát pillanatokkal gyorsabban teljesítette a Bajnok. Az ügyességi feladatnál bár megküzdöttek a játékosok a parittyával, Bálint végül hamarabb dobta fel a két játékszert a mozgó háromszögre 3-1.

3-2-es állásnál Bálint Somhegyi Krisztiánnal versenyzett. A pirosak játékosa elsőként ért az ügyességi feladathoz, ahol pontosabban is dobott, amivel kiegyenlített 3-3.

A folytatásban is jobban ment a játék a Bajnokoknak, 5-3-as Kihívó hátrányban a kecskeméti fiatal Jósa Danny-vel mérkőzött, de ezúttal is pont nélkül távozott.

Végül 7-4-re nyerték a Bajnokok a második szettet, így a döntő játszmában dőlt el a Villa győztese.

A döntőben a Kihívók közül csak Herczeg-Kis Bálint tudott pontot szerezni, aki Zozóval versenyzett, így a Bajnokok 3-1-re nyertek, amivel biztossá vált, hogy a pirosak legalább újabb egy hetet tölthetnek a villában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!