Celebfigyelő

2022.02.27. 17:18

Hosszú Katinka külföldön, Erdélyi Mónika itthon pihen

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

Baon.hu

Ádám Zsuzsanna a Trubadúr című darabban szerepel. Fotó: Ádám Zsuzsanna facebook-oldala

A bajai olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka Mexikóból jelentkezett be párjával, ahol a felkészülés fáradalmait piheni ki a tavaszi hajtás előtt.

Nem csak Hosszú Katinka tölt külföldön szabadidejét. A kecskeméti influencer Halmosi Viktória Dubajban hangolódott a melegebb időkre.

Erdélyi Mónika kiskunhalasi származású műsorvezető, videóblogger sem maradt otthon, kislányával anya-lánya wellnesshétvégét tartottak Egerben.

A kecskeméti operaénekes Ádám Zsuzsanna, új darabbal jelentkezett be Instagramon, vasárnap és kedden Verdi Trubadúrjában alakította Leonórát a Csokonai Színházban.

A kecskeméti származású influencer, Berki Mazsi megunta hosszú fürtjeit, új frizurával jelentkezett be Instagram oldalán, de semmi gond, a rövidebb fazon is fantasztikusan áll neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!