A szépség művészete

2018.06.22. 06:43

Zimány Linda retusálja a fotóit

A csinos ügyvédnő nem tagadja, hogy trükkökkel fedi el az előnytelen apróságokat. Elárulta, hogy botoxot is használ.

Zimány Linda 14 éves kora óta a kamerák kereszttüzében él, és nagy gonddal ügyel arra, hogy mindig a legtökéletesebb formáját mutassa a közösségi oldalain is – adja hírül a Bors Online.

„Nyilván egyfajta hiúságot nevel az emberbe az, amikor kamerák előtt nő fel. Amikor bírálják a külsőmet kommentben, azt általában kitörlöm, de néha, ami szíven üt, azon elgondolkodom” – nyilatkozta az ügyvéddé lett exmodell. „Számomra a social media egy elég felületes dolog. Nem gondolom azt, hogy ott kellene megmutatnom az igazi énemet. Én is szeretek szépet látni. Ha például felmegyek az Instagramra, akkor olyan lányokat követek, akiket szebbnek tartok magamnál” – tette hozzá Linda a Liluland című Youtube-csatornán, majd kitért ar­ra is, hogy a róla közzétett képek nem feltétlenül tükrözik a valóságot.

„Mindig retusálom a képeimet. (…) Az emberek mindig ítélkeznek, és ez nem jó. Persze nem úgy hat rám, hogy öngyilkos leszek, de akkor sem esik jól. Nem kellene senkit sem csúfolni a testi dolgai miatt. Aközött amiket posztolok, és ami a való éle­tem, nagy a különbség. Én reggel kilenckor bemegyek az irodába, ott ülök egész nap, és teljesen más dolgokat csinálok, miközben arról posztolok képet, hogy Ma­rok­kó­ban modellkedem egy cégnek. Ilyen szempontból kettős életet élek” – ismerte el Linda.

A harminckét esztendős híresség nem titkolja, hogy már átesett kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozásokon. Felsorolta: volt egy orrsövényműtétje, az orrnyergét pedig rendszeresen tölteti hialuronnal, ahogy a száját is tölteti fél­évente, már húszéves kora óta. Emellett megműttette a mellét, amit legközelebb maximum szülés után fog újra sebészkés látni. Tavalyelőtt kezdte el botoxoltatni a homlokát a két szemöldöke közt, illetve póthajat is visel.

A borítókép forrása: Zimány Linda / Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában