Magyarország-Izland

2020.11.12. 20:45

Kalmár és Szoboszlai is a kezdőben

A koronavírus-járvány miatt zárt kapus csütörtöki találkozó 20.45-kor a holland Björn Kuipers sípjelére kezdődik a Puskás Arénában.

Szoboszlai Dominik és az októberben őt helyettesítő Kalmár Zsolt is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában az Európa-bajnoki részvételről döntő, Izland elleni pótselejtező-fináléra.

Ez azt jelenti, hogy a középpálya tengelyében ezúttal csak egy védekező típusú játékos lesz Nagy Ádám személyében, a széleken Fiola Attila és Holender Filip kezd.

Marco Rossi szövetségi kapitány, aki koronavírusos megbetegedése miatt nem ülhet le a kispadra, a védelemben Willi Orbán és Szalai Attila mellett ezúttal Botka Endrének szavazott bizalmat, a kapuban a várakozásoknak megfelelően Gulácsi Péter véd, míg elöl Sallai Roland és a csapatkapitány Szalai Ádám próbálja bevenni a szigetországiak kapuját.

A koronavírus-járvány miatt zárt kapus csütörtöki találkozó 20.45-kor a holland Björn Kuipers sípjelére kezdődik a Puskás Arénában.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Fiola, Kalmár, Nagy, Szoboszlai, Holender – Szalai Á., Sallai

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában