Krimi

2023.12.27. 12:25

Szörnyű gyilkossággal végződött az ünnep Pécsett

Bűncselekmény áldozata lett egy 68 éves férfi. Azóta kiderült: Pécs legendás, közkedvelt alakja halt meg.

Forrás: police.hu

Bejelentésre érkeztek ki 2023. december 26-án este a Készenléti Rendőrség járőrei Pécsett egy Corvin utcai, társasházi lakáshoz, ahol holtan találták az ott lakó 68 éves férfit. A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 44 éves helyi férfit. A szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy a férfi olyan súlyosan bántalmazta az idős embert, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a bama.hu.

A rendőrök előállították a 44 éves férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást ellene.

Sajtóinformációk szerint az áldozat a Széchenyi téri perecesként ismert, kedves árus Bata Imre volt. Bata mély, kissé rekedt, és nagyon jellegzetes hangján kínálta az óriásperecet, ugyancsak jellegzetes triciklijéről éveken át, a kétezres évek elejéig. Egy alkalommal éppen azért került be a híradásokba, mert a portékáját a városháza kapuja elé borította tiltakozásul, amikor a városházán egyetlen döntéssel a többszörösére emelték a közterület használati díjat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában