Bulvár-celeb

2023.07.06. 15:09

Csak a vércukrát akarta megmérni, derékon szúrta az ápolót a miskolci idős asszony (videó)

Az agresszív páciens állítja, hogy nem emlékszik semmire.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Túladagolták. Ezt mondta a bíróságon az az idős nő, aki hátba szúrta ápolónőjét még 2021-ben az egyik miskolci kórházban. A nővér a vércukorszintjét akarta megmérni, de amikor hátat fordított, az idős asszony nagy erővel a derekába döfött egy kést - derül ki a Tények.hu videójából.  A kollégái siettek az áldozat segítségére, akit azonnal meg kellett műteni. 

 

A nővér felgyógyulása után megkereste az asszonyt, aki állítása szerint azt mondta neki: "Sajnálom, nem így akartam. Meg akartalak ölni, csak nem sikerült."

Az asszony azt állítja, azóta sem emlékszik semmire, szerinte a kórházban rosszul bántak vele. A tárgyaláson az ápolókat hibáztatta, állította, hogy a gyógszerekkel túladagolták, ezért nem volt magánál a tett elkövetésekor. Elmeorvos is megvizsgálta, és azt mondta, a nő szellemileg enyhén leépült és tudatzavaros, de ez az állapot nem olyan mértékű, hogy ne legyen büntethető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában