Lelketlenek...

2022.08.17. 23:53

Kiakadtak a balatoni mentők: strandolók fotózták és videózták, ahogy haldoklott egy ember

Tűrhetetlenül viselkedtek a balatonmáriafürdői strandon bámészkodók, akik végignézték, levideózták és fotókat készítettek egy életmentésről. Hiába kérték a mentők, hogy menjenek arrébb, az emberek nem reagáltak a felszólításra.

Egy 50 év körüli férfihez riasztották a mentőket, akit a Balantonból mentettek ki, a vízben lett rosszul a balatonmáriafürdői strandon. A perceken belül kiérkező mentőegységek azonnal megkezdték a férfi ellátását, aki már nem lélegzett.

Hiába próbálták a mentők törülközőkkel és takarókkal eltakarni a betegellátást, rengeteg bámészkodó figyelt a parton, még akkor is, amikor megkérték őket, hogy menjenek el. Volt, aki gyermekével a karján nézte végig a mentést, mások levideózták és feltöltötték közösségi oldalukra a felvételt.

A férfi életét nem sikerült megmenteni, de még ezt a szomorú tényt is többen megosztották közösségi oldalukon – osztották meg a mentők a felháborító esetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!