Rettenetes

2022.06.24. 06:05

Tragédia: Szörnyű kínok között vesztette életét egy magyar családanya

Henriettát exférje gyújtotta fel.

Magyarországról Kanadába emigrált, elvált házaspárt szállítottak égési sérülésekkel kórházba még a múlt héten Torontóban – adta hírül a Ripost a GlobalNews információi alapján.

A háromgyermekes Henrietta olyan súlyosan megégett, hogy pár nappal a kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe, volt párját a rendőrség őrizetbe vette, gyilkossággal vádolják.

A nő és férje három gyermekükkel még három évvel ezelőtt költöztek a tengerentúlra, de annyira megromlott közöttük a viszony, hogy a bíróság távoltartást rendelt el, az egykori férj nem közelíthette meg volt párját sem. A hírportál arról számolt be, hogy

a férfit tavaly három napra őrizetbe vették a rendőrök, miután mégis a nő közelébe ment, és halálosan megfenyegette.

Múlt héten be is váltotta ígéretét: a nő otthonába ment, ahol felgyújtotta. A szomszéd szemtanú elmondása szerint Henrietta a házuk előtti kertbe szaladt ki, és fáklyaként lángolva szaladgált körbe. A szomszédok hívták a rendőrséget és a mentőket, miközben megpróbálták eloltani a szörnyű kínokat átélő nőt. A 38 éves exférjet a rendőrség már őrizetbe vette. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában