Időjárás

2022.02.22. 15:30

Borúra derű érkezik szerdán

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 9 és 13 fok között várható.

Estére a gomolyfelhők feloszlanak, addig helyenként zápor, esetleg hózápor kialakulhat. Késő estétől nyugat felől megnövekszik, majd meg is vastagszik a felhőzet, és az éjszaka második felétől egyre több helyen valószínű többnyire gyenge intenzitású eső, záporeső. Szerdán nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, és kevés gomolyfelhő képződhet. Általában többórás, a Tiszántúlon ennél kevesebb napsütés valószínű. Elszórtan lehet gyenge eső, záporeső. 

Az északnyugati szelet ma és holnap napközben is nagy területen kísérik erős, helyenként viharos széllökések, éjszakára átmenetileg veszít erejéből a légmozgás. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +2 fok között alakul, de elsősorban az északi fagyzugokban pár fokkal hidegebb is lehet. Hajnalra több helyen enyhül az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 9 és 13 fok között várható, de a tartósabban felhős Tiszántúlon 4 és 9 fok között valószínű.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!