Megéri játszani

2023.08.21. 13:19

Visszatér a lakásnyeremény, elképesztő fődíjjal kecsegtet a Szerencsejáték és az OTP közös nyereményjátéka

A Szerencsejáték Zrt. várhatón 15 százalékkal meghaladja az idénre tervezett számait az új lakásnyeremény játékának is köszönhetően, amelyet az OTP Csoporttal együttműködve szervez – tájékoztatott Mager Andrea, a társaság elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón Budapesten hétfőn.

MW

Csányi Sándor és Mager Andrea bejelentette: augusztus 28-tól újra elindul a lakásnyeremény

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Kiemelte, hogy az értékes tárgyi nyereményeket - köztük az ingatlant - azok között a játékosaik között sorsolják ki, akik rendelkeznek úgynevezett játékoskártyával. Jelenleg egymillió ilyen ügyfelük van, az év végéig azonban a szám várhatóan 1,3 millióra növekszik – tette hozzá.

Az elmúlt tíz évben a járvány évét leszámítva minden évben kétszámjegyű bővülést értek el – emlékeztetett. A Szerencsejáték Zrt. tavaly 821 milliárd forint szerencsejátékokból származó árbevételt ért el, ami több mint 17 százalékos javulás az egy évvel korábbihoz képest.

A játékoskártya programot a vállalat hat évvel ezelőtt indította, a termék egy kényelmi funkciót takar, illetve a felelős játékra ösztönzi a résztvevőket - ismertette.

Elmondása szerint 

a kártyát aktívan használó játékosok egy 110 millió forint értékű penthouse jellegű budapesti lakást nyerhetnek, ezen felül hetente egymillió forint értékű nyereményt sorsolnak ki közöttük. A nyereményjáték augusztus 28-tól indul és március 3-áig tart, amikor ki is sorsolják a nyertest.

Húsz évig minden évben volt lakássorsolás, szép hagyományt élesztünk újra: 50 év óta először a lottótársaság újra lakást kínál

– fogalmazott Mager Andrea.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az eseményen megjegyezte, hogy több szempontból is személyesen közel áll a szerencsejátékhoz, a bank szervezte például korábban a lottózást, amelynek legnagyobb eseménye mindig a lakás-, később a nyaralósorsolás volt. Több mint ötszáz lakást és 220-nál is több nyaralót sorsoltak ki, ezen kívül autót, háztartási eszközöket is lehetett nyerni – idézte fel.

Azzal folytatta, hogy a lottó a mai napig nagyon népszerű, nem hasonlítható más szerencsejátékhoz.

Arra is kitért, hogy az OTP ingatlancége "azóta is" sok lakást épített, volt egy "hullámvölgy", amikor kevesebbet fektettek be a területen, de most újra igyekeznek "forgalmat generálni". 

Óriási előnyük, szerinte, hogy az általuk fejlesztett ingatlanoknál az ügyfelek biztosak abban, hogy a befizetett előleg után a lakást meg fogják kapni, az esetleges hibákat a cég ki fogja javítani, nem fognak eltűnni a pénzükkel.

Az elnök-vezérigazgató tájékoztatott arról is, hogy idén hatszáz lakást terveznek építeni. A nyereményjátékba bevont, jól felszerelt ingatlan Somfa Ligetnél, Kőbányán lesz, annak adóját is átvállalják a szervezők – fűzte hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában