Bulvár-celeb

2024.03.26. 06:25

Ezen most nagyon meglepődik: ilyen időjárás várható húsvétkor

Teljesen más lesz az időjárás, mint amilyen az elmúlt napokban volt.

Húsvétra gyönyörű időjárás ígérkezik, májusi hőmérsékletekkel

Forrás: Shutterstock

A front okozta lehűlés után szerdától ismét felmelegedés kezdődik, és ha nem lesz addig markáns változás, nagyon meglepődünk, ami az ünnepi hétvégén történik az időjárásban. Hajnalban még általában 5–10 fok lehet, míg a szélvédett északkeleti tájakon ennél hidegebb. Kora délután 15–22 fok várható.

Az időkép nem lesz napos, de szerdától folyamatosan melegszik majd az idő.

Nagypénteken már jobbára napos, száraz idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Sokfelé megerősödik a déli, délnyugati szél. A minimum 4–11, a maximum-hőmérséklet 19–24 fok között alakul.

Nagyszombaton többnyire fátyolfelhős, napos, száraz időre van kilátás. A déli, délkeleti szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A hajnali 7–13 fokról 20–25 fok közé melegszik fel a levegő.

Húsvétra pedig megjön az igazi meleg, csapadék nem lesz. Sok helyütt megélénkül, időnként megerősödhet a déli szél. Hajnalban  8–13 fok lehet, a csúcsérték 20–26 fok között valószínű.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában