Bulvár-celeb

2024.01.09. 14:00

Furcsa fotóval tudatta Meggyes Dávid, hogy rég túlvan Stana Alexandrán

Két év után szakított a népszerű szerelmespár, Dávid már ki is dobott mindent, ami volt kedvesére emlékezteti.

MW

Itt még együtt volt a páros

Forrás: TV2

December elején mindenki sokkolt, hogy Stana Alexandra és Meggyes Dávid szakítottak. A Dancing with the Stars táncosnője pedig saját podcast műsorában el is árulta, hogy mi játszhatott közre a döntésük meghozatalában - írja a Bors.

Két nagyon távoli világból vagyunk mi ketten. Teljesen más habitusúak... azaz nem mindenben más habitusúak, de az egyikünk a realitás, a másik a művészvilág. Hogy fér össze a kettő? Még azt is mondanám, hogy szabadidőnkben sem feltétlenül a teljesen hasonló dolgokat szeretjük. Ő másfajta filmeket szeret, én másfajtákat. Én van, hogy nagyon jövős-menős vagyok, ő nem annyira. Ő focit néz, én táncot nézek. Úgyhogy nagyon sok különbözőségünk van...

- mondta Alexandra. Akkor még együtt volt Dáviddal, de  már akkor is lehettek problémáik.

Alexandra és Dávid azóta a közösségi oldalairól is törölte a közös fotókat, a biztosítási alkusz pedig a nappalijában lévő szerelmes szelfiket is kidobta. Vagyis majdnem. Ugyanis a képkeretekből kiszedte az Alexandrát ábrázoló fotókat, arra azonban már nem vette a fáradságot, hogy valami más fotót tegyen helyettük.

A követőknek fel is tűnt ez a baki:

Forrás: Instagram

Mindez azért is kínos, mert a szóbeszéd és egy lesifotó tanúsága szerint már nincs egyedül. 

Egy névtelen kommentelő ugyanis karácsony előtt olyan lesifotót osztott meg Dávidról, amint egy szőke hölggyel van intim közelségben a székesfehérvári karácsonyi vásáron történt. Az „ismeretlen” szőke hölgy nem is olyan ismeretlen: elismert sportoló, akiről azt is tudni, hogy egy nagy biztosítási cég tanácsadója. 

Úgy látszik Dávid a karácsonyi vásáron töltött romantikus percek ellenére még nem érezte úgy, hogy az ő fotóit kellene a keretekbe tennie. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában