Bulvár-celeb

2024.01.15. 11:25

Féltik Kulcsár Edina kislányát, gyámhivatalt küldenének a családra

Gyermekveszélyeztetés és bántalmazás miatt akarják feljelenteni a családot.

Sok fórumon kritizálják az interneten Kulcsár Edináékat a gyerekneveléssel kapcsolatban. Egyre többen írják, hogy Amara veszélynek van kitéve azzal, hogy nem megfelelően étkeztetik és nem biztonságosan szállítják. Talán ez amiatt is van, hogy Kulcsár Edina élete szinte minden percébe beavatja a rajongóit, így betekintést enged mindazoknak, akik hibát keresnek minden tettében. Sokan az egyik legnépszerűbb internetes kibeszélős oldalon, a Redditen fogtak össze a szépségkirálynő ellen – írta a Bors.

„A hordozót sosem kötik be az autóban, csak úgy berakják az anyósülésre, mindenféle biztonsági intézkedés nélkül.

Dohányzás a baba mellett... és még sorolhatnám. Ez már nem csak felháborító, rendesen féltem a kislányt”

 – írta az egyik netező.

„Nem is értem: mindkét gyereknek van valami problémája, fejlesztésre járnak, a harmadik gyereknél pedig ahelyett, hogy tanult volna valamit, elköveti ugyanazokat a hibákat. Majd a végén csodálkozó szemekkel fog felocsúdni a valóságba” – kommentelt egy olvasó. 

Úgy tűnik, mintha egy ideje negatívba fordult volna a páros megítélése, és nem tudnak jót lépni, minden tettüket kritizálják valamiért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában