Bulvár-celeb

2023.11.11. 13:16

Baj van? G.w.M. kórházba került

Kulcsár Edina osztotta meg a hírt.

Forrás: TV2

Aki nyomon követi Kulcsár Edinát, az tudja, hogy szereti az életét a nyilvánosság előtt élni. Az egykori szépségkirálynő mindene a csillogás, és szereti, ha a világ csodájára jár annak, hogy milyen szép az élete. Férjével, G.w.M-mel eddig is sokat posztoltak a bensőséges családi életükről, most azonban nagy fordulópont jött - írja a Metropol.

Kulcsár Edina megtalálta a lehetőséget arra, hogy úgy keressen még több pénzt, hogy a családját mutogatja. A Bors is beszámolt arról, hogy havi 5000 forintért cserébe bárki megnézheti az általuk forgatott reallityt. Ennek keretei között lesz egy stáb, és a család hétköznapjaiból fognak sorozatot forgatni. Ez persze hatalmas port kavart, és ezzel Edinának is szembe kellett néznie. Ráadásul nagyon nehéz helyzetbe került, mert egyedül kell meghoznia a döntéseket, Márk ugyanis nincs mellette:

Márk sajnos pár napja nincs mellettem és borzasztó nehéz nélküle. Egyedül próbálom tartani a frontot, de holnap elmondom, mi történt vele

- ígérte meg a szépségkirálynő.

Azóta kiderült: egy hosszabb depressziós időszak után pár napja rosszul lett a rapper. Az egyensúlyérzékelésével történt valami. Attól tartanak, hogy a karrierjét is befolyásolja a rejtélyes betegség.

"Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fent áll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt"

- mondta a felesége.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában