Bulvár-celeb

2023.09.16. 09:00

Egy éve került kórházba Inti, így van most a TNT népszerű zenésze

Tavaly szeptember elején robbant a hír, hogy Intinek, azaz Zuber Krisztiánnak kórházi kezelésre van szüksége.

MW

Forrás: Kisalföld

Fotó: Mészáros Mátyás

A hírt a TNT másik tagja, Dobrády Ákos tudatta a rajongókkal. Később Krisztián elmondta, hogy nehezen kapott levegőt, és fáradékonyabb volt az utóbbi időben, ezért ment el orvoshoz, aki azonnal beutalta a kórházba. Több vizsgálatot is elvégeztek rajta, amelyek kimutatták, hogy szívelégtelensége van.

Szerencsére a kezelések és a gyógyszerek segítettek, így folytathatta a fellépéseket, de továbbra is oda kell figyelnie az egészséges étkezésre és a rendszeres testmozgásra.

Fotó: Tóth Imre / Forrás: Hajdú-Bihari Napló

A Ripost megkereste a zenészt,  hogy szolgál jelenleg az egészsége.

Nagyon jól érzem magam, heti háromszor-négyszer sportolok egy héten, persze nem túlhajtva magam. Egyre erősebbnek érzem magam, jobban bírom a koncerteket és a padelezést is. A nyár elején voltam kontrollon, ahol azt mondták sokkal erősebb a szívem. Ez érezhető is, például a színpadon is többet mozgok, mint korábban

– kezdte vidáman Krisztián, aki azt is elmondta, hogy már súlyzós edzéseket is beiktatott, amelyeket szigorúan csak kis súlyokkal, és edzője felügyelete mellett végez. 

Inti közösségi oldalán látható is, hogy milyen óriási változást hozott a fitt életmód külsőleg is. Nemrég az Instagramon megmutatta, milyen remek formában van - írja cikkében a Ripost.

Inti pihenésre is szakít időt, szeretné meglátogatni édesanyját, aki a tengerentúlon él.

Most, hogy vége van a turnénak, úgy tervezem, hogy egy hosszabb időre elutazom. Szeretném édesanyámat meglátogatni Floridában, ahonnan együtt megyünk át Costa Ricába meglátogatni a családunkat 

– sorolta a terveit az énekes.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában