Bulvár-celeb

2023.07.22. 17:10

Pikali Gerda húsz éven át vágyott rá, most végre az övé lett

A színésznőnek sikerült megszereznie a jogosítványt.

MW

Forrás: Metropol

Fotó: Máté Krisztián

Pikali Gerda sikeres a szakmájában, boldog feleség és édesanya, de valami nagyon régóta hiányzott az életéből. Számtalanszor nekifutott a járművezetői engedély megszerzésének, de nem sikerül eljutnia a vizsgáig. Férje, Rékasi Károly bár mindig támogatja elhatározásában, úgy gondolta, ideje lenne Gerdának elengednie a dolgot, és tudomásul venni, hogy soha nem lesz jogosítványa.

Húsz éve próbálkozom és nem sikerül. Ez az egyetlen dolog az életemben, amit valamiért nem tudok megtanulni. Ez még akkor volt, amikor egy évig kellett letenni az összes vizsgát és az utolsó vizsgámon 40 percet kellett vezetnem. 30 percet vezettem és nem engedtek át. Azt mondták kezdjem újra. Húsz éve mindig újrakezdem 

- vallotta meg a színésznő. 

Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Metropol

Most úgy tűnik, sikerült megtörnie a jeget. A napokban egy fotót publikált, ahol az oktatói mellett áll és büszkén jelentette be, hogy sikeresen levizsgázott. 

Sikeres forgalmi vizsgát tettem ma, amiért csak hálás lehetek Katinak és Ádámnak, az oktatóimnak. Köszönöm a türelmeteket, az odafigyeléseteket, a tudásotokat, hogy végigvezettetek a hosszú úton… Dórinak külön köszönet a sok adminisztrációért, hogy minden annyira flottul ment. Szuper csapat

– írta közösségi oldalán Gerda.

A poszt alatt rengetegen gratuláltak a színésznőnek, többek között kolléganői is, mint például Gregor Bernadett és Mérai Kata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában