Bulvár-celeb

2023.06.11. 13:05

Megdöbbentő szavak: Berki Mazsi sokáig hibásnak érezte magát férje halála miatt

Hosszú ideig nem tudott beszélni arról, ami történt vele.

MW

Forrás: TV2

Berki Mazsi abban reménykedett, hogy eljön az idő, amikor annyira megerősödik férje elvesztése után, hogy nem keresi a történtekre a válaszokat, és nem hibáztatja már magát.

Berki Krisztián tavaly május 6-án hunyt el váratlanul, özvegye hosszú időre hallgatásba burkolózott. Mazsi az elmúlt egy évben rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, és a gyászév elteltével ma már valamivel könnyebben tud beszélni az őt ért veszteségről, fájdalmakról, és végre képes pozitívan látni a jövőt is. 

Egy friss interjújában őszintén beszélt érzéseiről.

Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

"Minden ember annyi terhet kap az életébe, amennyit elbír. Ezt muszáj így felfognom, ha nem így tenném, akkor valószínűleg ma már nem ülnék itt. Voltak depresszív időszakaim, amikor nem volt kedvem kimozdulni a szobából, nem volt kedvem emberekkel beszélgetni. 

Próbálok arra figyelni, hogy miért vagyok hálás, hogy miért érdemes élnem, és nem azért, hogy miért kell szomorkodnom. A múltunk megtörtént, nem tudunk rajta változtatni. Viszont a jövőnket formálni tudjuk. 

Nem tudhatjuk, hogy meddig élünk, hogy mi vár ránk. Szerintem ki kell hozni a mindennapunkból a legtöbbet, és csodálatos érzés, hogy van kiért"

 – nyilatkozta az özvegy, akinek az elmúlt egy évben fenekestül felfordult az élete kislányával együtt.

Minden területen változás történt. Keressük a kis utunkat, eljött az az idő, hogy nem tervezek. Szerettem mindent is megtervezni, meg volt az egész hátralévő életemre a tervem, az elképzelésem, de az élet felülírta. Egy olyan váratlan esemény következett be, amivel az ember nem számol, amire nem tud felkészülni

– mondta Mazsi.

Fotó: Keresztesi Balázs / Forrás: Metropol

Mazsi nem sokkal férje elvesztése után Balira utazott, és ma már tudja, hogy az utazás élete legjobb döntése volt.

Azt a sok fájdalmat, stresszt, amit elnyomtam magamban, amiről nem beszélhettem, vagy nem beszéltem, ott mindent ki tudtam tárni, és el tudtam mondani. Amikor tud az ember beszélni a fájdalmáról, a történésekről, akkor megkönnyíti a lelkét. Olyan, mintha leesne róla egy nehezék, és ez történt velem Balin

– mondta a sztáranyuka, aki míg korábban a nyilvánosság előtt élte az életét férjével, Berki halála óta sokkal zárkózottabb lett. Hogy mit árult el még néhai férjével való kapcsolatáról, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában