Bulvár-celeb

2022.11.15. 11:55

Szörnyű gyerekkoráról mesélt a magyar énekesnő

Az Ázsia Expresszben versenyző Halastyák Fanni (Nemazalány) nem szívesen emlékszik vissza szomorú gyerekkorára, ám szerelmének tökéletes volt a gyerekkora is.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Oleksandr Nagaiets

Az Ázsia Expressz döntőjébe jutott legjobb négy párosban is benne van a szerelmespár, így minden hétköznap lehet látni a tévé képernyőjén keresztül, hogy milyen csapatdinamikájuk van. Nemazalány nem élt jómódban gyerekként és apját is csak 13 éves korában ismerte meg.

 

Nem szívesen emlékszem vissza a gyermekkoromra. Sok nehézségen mentünk keresztül.

 

Anyukám diáklányként szült, apukámról sokáig nem hallottam. 13 éves voltam, amikor megkerestem, azóta próbálunk közeledni egymás felé, de még szoknom kell, hogy van édesapám" -  mondta Nemazalány a Meglepetésnek amit az Origo idéz.

Az énekesnő diákként már dolgozott, hogy besegítsen édesanyjának a családi kasszába.

 

„Átmentem egy másik gimibe, magántanuló lettem. Diákként a nyíregyházi pláza kávézójában dolgoztam. Be kellett segítenem a családi kasszába, mert anyukám fizetése kevés volt a megélhetésünkre."

 

Szlépka Armand viszont jómódban nőtt fel: sosem voltak anyagi gondjaink, és a szüleim gyerekkoromban finanszíroztak, hogy profi sportoló válhasson belőlem" - mesélte gyerekkoráról az Ázsia Expressz szereplője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában