Fejlemények

2022.07.10. 21:38

Megszólalt Majka a Curtis-üggyel kapcsolatban

Tegnap jelentette be Majka és Curtis váratlanul, hogy 12 év után végleg elválnak útjaik. A közös fellépések tervezetét szinte azonnal átírták és kivették Curtis nevét mindenhonnan. Így a továbbiakban Majka lesz kénytelen egyedül vinni a vállán a rengeteg betervezett koncertet.

A két rapper tegnap külön-külön bejegyzésben adta rajongói és a nyilvánosság tudtára, hogy milyen komoly és egyben nehéz döntést kellett meghozniuk. Mindenkit váratlanul ért a különválás híre. Már pénteki villányi koncertjükön sem jelent meg Curtis, de Majka akkor még nem szolgált konkrét magyarázattal.

Az Origo kérdését, hogy mióta készültek meglépni ezt a nehéz döntést, Majka nem kívánta megválaszolni, de valószínűleg őket nem érte annyira váratlanul ez a helyzet, mint a nyilvánosságot. Ezt támasztja alá a fellépések folytonossága és Curtis nélküli óriási sikere is, amit előzetes felkészülés nélkül nehezebb lett volna elérni.

Majka saját maga is a koncertek sikerére hivatkozott válaszában, amikor a fellépéssel kapcsolatos nehézségekről kérdezték. A rapper konkrétan a szombat esti telt házas siófoki koncertjére tett utalást, ahol valóban őrült tömeg volt és hatalmas bulit csapott a közönség. Ahogy ő fogalmaz, szemmel látható, hogy okoz-e számára gondot egykori társa hiánya.

Az Origo kérdésére, hogy lát-e esélyt arra, hogy Curtisszel valaha állnak még együtt a színpadra, rövid választ adott:

„Igazából én soha nem mondom, hogy soha, de most nem igazán szeretnék erről nyilatkozni, nem tudok erről mit mondani” – zárta rövidre Majka a beszélgetést, aki nyilván érthető okokból nem adja ki társát, hiszen Curtis nemcsak a kollégája, hanem jó barátja is a zenésznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában