csodának éli meg terhességét

2018.06.06. 15:45

Nagy Adri kicsit tart a szüléstől

Orvosai felkészítették rá lelkileg, hogy korábbi műtétje miatt a vártnál nehezebb dolga lesz a hírességnek.

Hot!-összeállítás

Forrás: Hot!

A gyönyörű kismama a terhessége utolsó periódusában jár, és bár makkegészséges, ahogy közeledik a szülés időpontja, egyre többször sejlik fel benne a kérdés, hogy minden rendben zajlik-e majd.

A négy évvel ezelőtti rákszűrésem eredménye pozitív lett, és mivel a gyógyszeres kezelés nem tudta legyőzni a kórt, túlestem egy méhnyakrák-megelőző műtéten. Az orvosok akkor megnyugtattak, hogy idővel lehet gyermekem, én mégis egyfajta csodának élem meg, hogy a kisfiamat hordom a szívem alatt. Sajnos az operáció egyik következménye, hogy nagy valószínűséggel hosszabb vajúdásnak és nehezebb szülésnek nézek elébe, de nincs okom aggodalomra – mondta az énekesnő a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

Adri igyekszik kímélni magát, hiszen egyre megterhelőbb számára a mozgás. Ennek ellenére a jógázással nem hagyott fel; mint mondja, addig sportol, ameddig jólesik.

Pár napja a lakásomtól nem messze elkapott egy zivatar. Gondoltam, hazaszaladok. Pár méter után esett le a tantusz, hogy ehhez én már „túl terhes” vagyok, úgyhogy jobb, ha maradok a sétánál. Szívem szerint folyton kirándulnék, óriási mozgásigényem van, ekkora pocakkal viszont meg vagyok lőve. Cserébe beiktattam a délutáni szundikálásokat – nevetett.

A Nagy Duett zsűritagja sokáig üresen hagyta a babaszobát, babonából nem vett semmit a csöppségnek. Az utóbbi hetekben azonban sikerült behoznia a lemaradást.

Már nem esik olyan jól a színpad, körülbelül a hatodik hónaptól visszavettem a tempóból. Szabadabb lettem, bőven maradt időm, hogy beszerezzek a cumisüvegtől kezdve a babakocsin át a rugdalózóig mindent. Most már csak a kisfiunkra várunk.

Borítókép: Nagy Adri énekesnő

Forrás: HOT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában