Katar 2022

2022.12.12. 17:36

Élete legjobb mérkőzésére készül Argentína ellen Modric

A katari labdarúgó-világbajnokság keddi elődöntőjében Luka Mordic szerint "életük legjobb meccsét" kell játszaniuk Argentína ellen, hogy 2018 után ismét bejussanak a fináléba.

baon.hu

Modric tudja, nehéz lesz megállítani Messit

Fotó: ALFREDO ESTRELLA, NELSON ALMEIDA / AFP

A 37 éves futballista csapattársához, Bruno Petkovichoz hasonlóan kiemelte, hogy bár Lionel Messi valóban kivételes játékos, mégsem alapozhatják az argentinok elleni taktikájukat csupán egy emberre – számolt be róla az origo.hu.

„Messi kiváló játékos, és nagyon nehéz lesz őt megállítani, de készen állunk a legjobb formánkat hozni a pályán” – mondta a Real Madrid labdarúgója, aki azt is hozzátette, hogy a fiatal játékosaiknak köszönhetően sokkal energikusabbak, és ezzel már egy új szintet képviselnek.

„Argentína nagy csapat. Mi viszont mindent megteszünk azért, hogy a világbajnokság legjobb mérkőzését vívjuk ellenük, és életünk legjobb meccsét játsszuk” – jelentette ki Modric.

Amennyiben a horvátok kedden bejutnak a döntőbe, akkor a németek után ők lehetnének a második olyan nemzet, amely a brazilokat és az argentinokat is felülmúlja ugyanazon a világbajnokságon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!