Tudás és technológia

2018.05.30. 15:58

Konferenciát rendeznek multimédia és oktatás kapcsolatáról

"Legyen könnyen kezelhető, játékos, modern webes kinézetű, elérhető mobilról és mindenekelőtt érdekes, izgalmas!" Ugye, ismerősen hangzik?

A fiatal generációkat a technológia és a dizájn mozgatja meg igazán a tanulás során is, ezért kritikus fontosságú, hogy a felsőoktatás és a felnőttképzés mennyire képes lépést tartani a legújabb trendekkel, az innovatív megoldásokkal. Az oktatás digitális átalakításának legfőbb koponyái idén 24. alkalommal tanácskoznak minderről.

Május 31-én ugyanis megkezdődik a Multimédia az Oktatásban nemzetközi konferencia a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Bemutatkoznak az oktatási intézmények, kutatók sikeres kezdeményezései, fejlesztők osztják meg tapasztalataikat a digitális oktatási projektekről, de a résztvevők akár partnereket is találhatnak ötleteik megvalósításához.

Az idei konferencia vezérfonalát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közszolgálati továbbképzéseinek széles körű digitalizálása során szerzett tapasztalatok megosztása jelenti majd. Az előadások az e-learning fejlesztések, a videostreaming technológiák, a digitális grafikai művészet, a UX/UI, a tanulási adatok felhasználása, a multimédiás történetmesélés és az elektronikus tanulási rendszerek mellett további érdekes és innovatív témákat ölelnek fel a rendezvény két és fél napja során.

A konferenciáról és a részletes programról – amelynek az NKE Ménesi úti campusa ad otthont – további információkat a https://mmokonferencia.uni-nke.hu oldalon találhatnak a digitális oktatási innovációk iránt érdeklődők.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Borítókép: illusztráció. Forrás: flickr.com / Brad Flickinger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!