Túl sok lett a jóból

2018.05.30. 06:30

Nem fér el a BL-serleg a Real Madrid múzeumában

Ennyi kupára ők sem számítottak.

Real Madrid's Brazilian defender Marcelo (C) lifts the trophy after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. Real Madrid defeated Liverpool 3-1. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

A Liverpool felett aratott 3-1-es sikerrel elhódított trófea a klub korábbi 12 BEK/BL serlege mellé került volna, ám ott már nem jutott neki hely. A tizedik trófea 2014-es megszerzése után ugyanis két hellyel bővítették a vitrint, ám azok a helyek a 2016-os és tavalyi BL-diadal nyomán elkeltek – emlékeztet a The Sun weboldalának beszámolója.

A drukkereknek így ki kell várniuk a mintegy egyhetes átalakítást, amelyet követően Florentino Pérez, a klub elnöke a korábbiak mellé helyezi a legújabb trófeát.

A kijevi sikerrel a Real Madrid sorozatban harmadszor nyerte meg a BL-t, összességében pedig 13. alkalommal lett a BEK, illetve a Bajnokok Ligája legjobbja.

Borítókép: AFP PHOTO / LLUIS GENE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!