Lenyűgöző készülék

2021.08.30. 12:14

A „legjobb Családi TV” díját nyerte el a Hisense

EISA-díjat nyert családi tévék kategóriájában a Hisense 4K ULED modellje.

Forrás: Shutterstock

Az Expert Imaging and Sound Association 29 országának szakértői zsűrije – amely minden évben a legjobb termékeket díjazza fotó, videó, házimozi, hifi, autó- és mobilelektronikai kategóriában –, a vállalat smart tévéjét lenyűgöző készülékként jellemezte.

A díjazott Hisense 65U8GQ modell különlegessége, hogy Quantum Dot színtechnológiája több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, ezáltal rendkívül éles, tiszta képet nyújt, beépített hangrendszere pedig páratlan hangélménnyel szolgál.

A zsűri döntéséhez ugyanakkor nagyban hozzájárult a készülék saját fejlesztésű VIDAA U5 intelligens operációs rendszere, amellyel a modell könnyen kezelhető, személyre szabott platformot kínál a beépített alkalmazásokhoz és egyéb szórakozási lehetőségekhez. Az EISA szakértői szerint a 65U8GQ jól példázza a Hisense innovációját, amellyel megmutatta, hogy milyen sokoldalú lehet egy modern, síkképernyős készülék.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!