felfoghatatlan

2020.11.09. 23:04

Álmában érte a halál a 2 éves kislányt, a család válaszokat akar

Vajon az orvosok hibáztak?

Forrás: Shutterstock

Borzalmas csapás ért egy walesi családot: elvesztették kétéves kislányukat, Wyatt Rose Wheelert. A Duffrynban élő család legkisebb tagja csütörtök este elaludt, és már soha többé nem ébredt fel – írja a Bors.

A kislánynál két nappal a halála előtt mandulagyulladást állapítottak meg, és úgy tűnt, jól reagál az antibiotikumra.

Annyira váratlan volt. Szerdán úgy tűnt, csak megfázott. Szipogott és nehezen kapott levegőt. A szülők kórházba vitték, ahol azt mondták, valószínűleg mandulagyulladása van

– mesélte a család egyik barátja, Ellie Daniel a Wales Online-nak. A gyermek szülei, Sean és Laura hazavitték a kislányt, aki a gyógyszeres kezelés miatt sokat aludt, de úgy tűnt, javul az állapota.

Péntekre virradó reggel mégis életét vesztette.

Ellie most a Crowdfunder nevű weboldalon kezdett adománygyűjtésbe, hogy így segítsen a szülőkön. Sean és Laura jogi útra akarják terelni az ügyet, válaszokat akarnak, hogy miért kellett elveszíteniük legkisebb lányukat – de emellett Wyatt két 12 éves nővéréről is gondoskodniuk kell.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!