Sztárvilág

2010.08.26. 08:28

Stohl András és Gregor Bernadett egy párt alkotott?

Stohl Andrásról főleg a balesete apropóján olvashatunk mostanában - írja a Blikk. Közben pedig azt is megjegyzik, hogy egy idegen nő nyakába is belecsókolt forgatás közben.

NANA.HU

A Blikk szerint rejtélyes kapcsolatból nála akadt bőven: Gregor Bernadettel is egy párt alkottak. Első feleségeével 16 év után szakítottak a Survivor egyik játékosa miatt. Bennfentesek szerint az új kapcsolatból vló kilépés után nem sokkal jött össze Gregor Bernadettel, aki akkoriban független volt. "A Reggeliben találkoztunk először, de tapintatlanságnak tartanám, ha most, ennyi idő múltán – miután már mindketten családosak vagyunk – mesélnék erről – mondta a hot! magazinnak a művésznő.
Titkolózásra tényleg semmi okuk nem lett volna, hiszen mindketten függetlenek voltak.

Stohl András balesetét követően a rendőrség egy hónappal ismét meghosszabbították a nyomozást. A hírek arról is szóltak, hogy a nyomozók újabb drogtesztet is elrendeltek. Az igazság az, hogy friss szakértői vélemény készül Stohl András drogtesztjéhez, amit azonban nem ismételtek meg - írta korábban a Borsonline.


Dr. Zacher Gábor toxikológus elmondta, hogy ilyenkor általában mi az ügymenet.
"Minden baleset után készül alkohol- és drogteszt, ami vizelet- és vérvizsgálatból áll" – mondja az orvos. – A mérés számokban mutatkozik meg, amivel kapcsolatban senkinek sem lehet ellenvetése, hiszen a gépnek mindegy, hogy Stohl András vagy más vérét analizálja. Az eredményt ezután két szakértő vizsgálja. Az egyikük azt, hogy mennyire állhatott a bódító szer hatása alatt, s ez mennyiben befolyásolta a látását, reflexeit. A másikuk azt, hogy vajon függőnek tekinthető-e. Ezt a két véleményt lehet megtámadni a nyomozati szakban és általában ezt meg is szokták tenni. Ez nem olcsó mulatság, legalább negyvenezer forintos órabért kérnek és körülbelül tíz órát foglalkoznak vele. A magánszakértő álláspontját a nyomozó hatóság nem köteles figyelembe venni, de ha valami új elem bukkan fel, akkor kivizsgálják a dolgot – tette hozzá Zacher doktor

NANA.HU -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!