Sport Bács-Kiskun

2016.05.23. 13:21

Díjazták az év sportolóit Baján

A múlt év bajai sportolóinak adtak át jutalmakat pénteken este a Bácskai Kultúrpalotában.

Kubatovics Tamás

A korábbi években a sportbálon kerítettek sort hasonló díjazásokra, idén viszont a zenés-táncos társasági esemény elmaradt. Ezúttal a Bajai Sportszervezetek Szövetségének szervezésében kerítettek sort az eseményre, kategóriánként három-három elismerés talált gazdára. Az év sportolója címet Knetig Emőke (dzsúdó) és Faldum Gábor (triatlon) érdemelte ki, felnőtt csapatként a Mogyi Bajai Judo Club első osztályú női csapatát ismerték el, edzőként pedig Bajai Péter (triatlon) végzett az élen.

Az utánpótlás korúaknál Szigetvári Mercédesz (Mogyi Bajai Judo Club), Püspöki Patrik (Mogyi Bajai Birkózó Club) és a Bajai Női Kosárlabda Klunb U12-es csapata nyerte meg kategóriáját, míg az edzőként Huszár Henrik (kenu, Bajai Vízisport Klub) lett a legjobb. A szenioroknál Csete Margit (dzsúdó), a parasportolóknál Suba Róbert (kajak-kenu) teljesítménye került a legmagasabb polcra, különdíjban részesült a Ponty-Poronty alapítvány, Zomborcsevics Mátyás, valamint a Súgó Sárkányhajó Club szenior csapata.

 

Címkék#Baja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!