Sport Bács-Kiskun

2008.11.25. 10:31

Ötgólos előnyt tékozolt el a Félegyháza

P&P Kiskunfélegyháza-Balasagyarmat 31-31 (15-15) NBI/B-s férfi kézilabda mérkőzés, Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna 200 néző. Vezette: Kovalovszki, Szabó.

Sz. T.

P&P Kiskunfélegyháza: Gál – Csató Dávid 1, Sándor 5/3, Pásztor 10, Takács 3, Molnár 3, Szöllősi 2. Csere: Köteles (k), Csató Dániel, Magyar 2, Nagy 2, Danku, Dobos 3/2. Edző: Rapi Róbert.
Hétméteresek: 5/5 ill. 6/3.
Kiállítások 16 ill. 20 perc.

Az első nyolc percben felváltva estek a gólok, és egyik csapat sem tudott elhúzni a másiktól. A nyolcadik percben azonban kettős emberhátrányba kerültek a vendégek, és ezt jól használták ki a félegyháziak, mert három gólt is lőttek. A háromgólos előnyt még eggyel megfejelték a félidő közepére. Később fokozatosan feljött a Balasagyarmat, és a félidőre kiegyenlített. A második félidőben szinte lekopírozták a játékosok az elsőt. Először egy-két góllal vezetett a hazai csapat, majd Pásztor vezérletével már öt gól előnyre is szert tettek. A balasagyarmatiak azonban fel tudtak zárkózni. A mérkőzés hajrája nem várt izgalmasra sikeredett. Négy perccel a befejezés előtt még két góllal vezettek a félegyháziak, de a kiállítások, és egy hetes miatt a vendégek kiegyenlítettek. Az utolsó fél percben, egyenlő állásnál, a hazaiaknál volt a labda, de nem tudtak gólt szerezni, sőt az ellentámadásnál két másodperccel a befejezés előtt ziccert hárított Köteles. A félegyháziak amennyiben jobban összpontosítottak volna, akkor simán megnyerhették volna a mérkőzést, így azonban meg kellett elégedniük a döntetlennel.

NBI/B-s férfi kézilabda mérkőzés, Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna 200 néző. Vezette: Kovalovszki, Szabó. Sz. T. -->

Ezek is érdekelhetik