Hirdetés

2024.03.14. 00:34

Őrizze borait a Magyar Borok Katedrálisában

Három éve nyílt meg a Magyar Borok Katedrálisa a lakiteleki Hungarikum Ligetben. A szentély bemutatja hazánk borvidékeit, minőségi borait, ugyanakkor lehetőséget biztosít bortrezor bérlésre, így a borbarátok a legmegfelelőbb helyen tarthatják értékes boraikat, ezáltal átélhetik a saját pince élményét is. A bérlők 60-90-120 palack bor tárolására alkalmas bortrezorokat bérelhetnek, ahol egész évben 12-14 Celsius fok hőmérsékleten – tárolhatják boraikat.

PR cikk

A bortrezor egy évre bérelhető, a szerződés közös megegyezéssel évente meghosszabbítható. A katedrálisban lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a bérlő családjával, barátaival, kollégáival együtt a helyszínen közösen borozzon, amihez térítés ellenében szódát és borkorcsolyát is biztosítanak.

 

A bortrezor bérlés jó ajándék lehet azon családtagoknak, barátoknak, akik méltó környezetben szeretnék tárolni nagy becsben tartott borgyűjteményüket.

 

A felsorolt lehetőségekről Zöldi-Kovács Ágnes, a borkatedrális vezetője tud bővebb információt adni a +36 30/495-0866-os telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában