Hirdetés

2022.11.02. 23:55

Miért pont térkő?

A hosszú, enyhe ősz kifejezetten kedvez a kerti munkálatoknak. Aki épp azon töri a fejét, hogy még az idén szeretne térkövezni, vagy csak a „vedd meg ma, holnap úgysem lesz olcsóbb” elvén szeretne betárazni térkőből, annak érdemes ellátogatnia a MERKBAU kecskeméti építőcenterébe 2022. november 7–12. között, nyitvatartási időben. Hogy miért is? Ezeken a napokon térkővásár lesz óriási kedvezményekkel.

A térkőburkolatok sokkal mutatósabbak, mint a hagyományos, szürke beton. Ez persze nem azt jelenti, hogy a térkövek között ne lenne szürke, sőt! Ez a szép benne! Ugyanis, ha térkövekből szeretnénk válogatni, akkor a lehetőségek tárháza hullik ölünkbe. Nemcsak a választható színek, hanem a formák esetében is.

Varicolored concrete decorative pavement tiles on an outdoor warehouse
 

A szürke betonnal szemben a látványosabb formák, élénkebb színek nagyobb eséllyel kápráztatnak el minket. A teljes anyagában színezett térkövek esetén attól sem kell tartani, hogy évtizedek alatt elkopik, nem véletlenül készül a kopásálló verzió. A betonból készült térkövek formavilága lehetővé teszi az egyedi burkolatok építését. Különböző méretű és formájú kövekből válogatva egyedivé tudjuk varázsolni kertünket.

A térkőburkolatok időállóak, jól bírják a fagyot és felületük sem pattogzik fel. A térkő egyenként lerakható, így esetleges sérülés esetén bármikor könnyen cserélhető.

paver bricks from above
 

Az viszont tagadhatatlan, hogy idővel a napfény fakóbbá teheti a kezdetben élénkebb színeket. Azonban a térkő ápolására, karbantartására több folyadékból is választhatunk, ami nagyban hozzájárul a minőség megőrzéséhez. A járófelületük csúszásgátló, így attól sem kell tartanunk, hogy eső és havazás esetén balesetveszélyessé válik.

A november 7–12. közötti kedvezményes térkővásárral kapcsolatban látogasson el a MERKBAU kecskeméti építőcenterébe!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában