Járvány

2020.04.26. 17:30

Élő adásban tette helyre a BBC riporterét Kovács Zoltán (videó)

A koronavírus mellett a riporter természetesen szóba hozta a migránsokat is.

Ezúttal a BBC riportere, Stephen Sackur próbálta kellemetlen helyzetbe hozni Kovács Zoltánt, a kormány nemzetközi kommunikációjáért felelős államtitkárát, akivel videós interjút készített a nemzetközi hírcsatorna HardTalk című műsorában – írja a Pesti Srácok.

A kérdéseknek álcázott nyilvános politikai boszorkányüldözés közepette az államtitkár azonban nem csupán hazánkat védte meg és a magyar választók által harmadszor is kétharmados többséggel felhatalmazott kormányt, hanem jól helyre tette a láthatóan egyre zavartabbnak tűnő riportert is, aki természetesen nem tudta a kérdések sorából kihagyni a migránsok befogadását sem.

Talán az sem meglepő már számunkra, hogy előkerültek a diktatúrák és az európai értékek paneljei is.

Vélhetően a Helsinki Bizottság jelentésein szocializálódó riporter azonban csúfosan elvérzett Kovács Zoltán válaszaival szemben, aki már nem először tette helyre a külföldi sajtó hazugságait.

Csakúgy, amiként azt Varga Judit igazságügyi miniszter, vagy éppen Szijjártó Péter is rendszeresen megteszi, Kovács Zoltán sem kímélte szembesíteni az igazsággal, a valóságtól nem kicsit elrugaszkodott liberális média főbb csatornáinak “objektív” kérdéseit. Érdemes megnézni a Kovács Zoltánnal készült interjút, amit a politikus Facebook-oldalán is láthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában