Nyereményjáték

2009.06.26. 10:45

Melyik az ön kedvenc kirándulóhelye?

Ismét játszani hívjuk a baon.hu látogatóit. Most a megye kirándulóhelyeit szeretnénk feltérképezni, olvasóink segítségével.

baon.hu

Fényképet várunk arról, hogy ön hol tölti el legszívesebben a hétvégét, vagy akár egy kellemes délutánt. A fotón lehet, család, kutya, gyerek, baráti társaság, vagy csak a hely maga.

A helyszínnek pedig nem feltétlenül az ismertsége a fontos, hanem, hogy kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas legyen. Így az egyszerű erdei tűzrakóhely is remek egy jó szalonnasütéshez, de a vízparti kikapcsolódás, vagy pecázás is fontos része lehet a nyárnak. Természetesen a nagyobb létesítményeket, strandokat, szállodákat sem zárjuk ki a vetélkedésből, nekünk csak az a fontos, hogy önnek tetszett a hely, és szeretné megmutatni másoknak is.

A játékra egy fotó elküldésével lehet jelentkezni, de ahhoz, hogy mások is megtudhassák, a versenyző hol is járt, a hely pontos leírása nagyon fontos.

Kérünk telefonszámot is a jelentkezőktől, hogy a játék végén értesíthessük a nyerteseket. A Fődíj egy négy személyes fonott piknikkosár, ezen kívül kisorsolunk 5 darab szintén négy személyes piknikhátizsákot.

A képek beküldési határideje: július 31.
Sorsolás: augusztus 3-án.

A játékban való részvételhez kattintson IDE!

A játékot a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat támogatásával szerveztük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!