nhl

2021.03.21. 10:00

Megtört a Capitals győzelmi sorozata

A New York Rangers 3-1-re győzött a Washington Capitals vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján, a fővárosi együttesnek ezzel megszakadt a hét mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata.

A címvédő Tampa Bay Lightningban Andrej Vaszilevszkij 30 lövést hárított a Chicago Blackhawks elleni 4-1-es győzelem alkalmával, és miután sorozatban 11. sikerét könyvelhette el, utóbbival beállította Louis Domingue 2018 november vége és 2019 február közepe között felállított klubrekordját.

Juuse Saros 47 védett lövéssel zárt a Nashville Predatorsban, amely 2-0-ra így is alulmaradt a Florida Panthersszel szemben.

A Colorado 6-0-ra lelépte a Minnesotát, az Avalanche kapusa, Philipp Grubauer 31 védéssel hibátlan teljesítménnyel zárt, a szezonban ötödik, karrierje során 16. alkalommal.

A St. Louis egymást követő második napon nyert a San Jose vendégeként, a pénteki, ráadásban kiharcolt győzelmet szombaton 5-2-es siker követte. A Sharks sorozatban negyedik mérkőzését veszítette el.

Szétlövés döntött a Montreal-Vancouver összecsapáson, a 4-4-es állást követően a győztes találat a hatodik párban Tomas Tatar érdeme volt, aki 1+1-gyel zárt a mérkőzésen.

A dán Oliver Bjorkstrand szintén góllal és a szétlövésben győzelmet érő sikeres rávezetéssel zárt a Columbus Blue Jacketsben, amely 3-2-re bizonyult jobbnak a Carolina Hurricanesnél.

Derick Brassard három találattal járult hozzá az Arizona Coyotes 5-1-es sikeréhez az Anaheim Ducks ellen.

A Winnipeg Jets hibába vezetett 2-0-ra, vendéglátója, az Edmonton Oilers még az első harmadban szépített, majd a záró harmadban lőtt három góllal fordított, és 4-2-re nyert.

Eredmények:

Washington Capitals-New York Rangers 1-3

New Jersey Devils-Pittsburgh Penguins 1-3

Florida Panthers-Nashville Predators 2-0

Colorado Avalanche-Minnesota Wild 6-0

Tampa Bay Lightning-Chicago Blackhawks 4-1

Carolina Hurricanes-Columbus Blue Jackets 2-3 – szétlövés után

Detroit Red Wings-Dallas Stars 0-3

Montreal Canadiens-Vancouver Canucks 5-4 – szétlövés után

New York Islanders-Philadelphia Flyers 6-1

Toronto Maple Leafs-Calgary Flames 2-0

Anaheim Ducks-Arizona Coyotes 1-5

San Jose Sharks-St. Louis Blues 2-5

Edmonton Oilers-Winnipeg Jets 4-2

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában