chelsea

2019.02.20. 11:10

Csapattársaiba próbál önbizalmat önteni a spanyol világbajnok

Pedro, a Chelsea spanyol válogatott labdarúgója szerint a csapat játékosainak nyugodtnak kell maradniuk annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem értek el jó eredményeket.

Chelsea's Spanish midfielder Pedro (R) vies with Manchester United's English defender Luke Shaw (L) during the English FA Cup fifth round football match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London on February 18, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Dennis

A 31 éves szélső azt mondta: a következő két összecsapáson meg kell próbálniuk visszaszerezni a lehető legjobb formájukat.

„A legfontosabb most a nyugalom és a kemény edzések”

- jelentette ki a támadó a klub honlapján azt követően, hogy a Chelsea címvédőként már a nyolcaddöntőben búcsúzott az FA Kupától, miután hétfőn hazai pályán 2-0-ra kikapott a Manchester Unitedtől.

„Előbb az Európa-ligában, majd hétvégén a ligakupa döntőjében vár fontos mérkőzés ránk”

- mondta csapata eheti programjáról Pedro.

A Chelsea előbb csütörtökön az El-ben a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc visszavágóján 2-1-es előnyről fogadja a svéd Malmőt, majd vasárnap a Wembley Stadionban a Manchester Cityvel csap össze.

Az együttes az FA Kupa-kiesés előtt a bajnokságban is bukdácsolt: legutóbbi négy Premier League-összecsapásán háromszor is lőtt gól nélkül kapott ki.

Borítókép: Pedro tökéletesen elkapott pillanata a Manchester United elleni FA Kupa-meccsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában