Kultúra

2010.05.17. 15:01

Blogot a népnek!

Csodás nap virradt ránk, hosszú vajúdás után végre világra jött a Baon blogja. Nem volt könnyű szülés, hiszen egyszerre nyolc elektronikus naplót indítottunk útjára. Kivétel nélkül mindegyik önökért és – reményeink szerint – önökkel együtt készül a jövőben.

baon.hu

Blogjaink megszületésével új teret nyitottunk látogatóink előtt, amely számos izgalmas lehetőséget kínál. Az új felületeken személyesebb hangvételű cikkek, bejegyzések kapnak helyet, amelyekhez főoldalunknál egyszerűbb módon fűzhetnek megjegyzéseket.

„Nyolcas fogatunk” felületein kommentelésre csábító témák kerülnek terítékre, el is várjuk, hogy elhalmozzanak minket hozzászólásaikkal. Hisz célunk, hogy véleményük, segítő tanácsaik és javaslataik mentén formálódjon, fejlődjön, gazdagodjon egyelőre apró blogfarmunk.

Legyen ön is internetes naplóink szerkesztője! Engedje szabadon fantáziáját, és írjon nekünk a [email protected] címre! Írását szerkesztett formában láthatja viszont nálunk, így fórumtémákat hozhat létre, kikérheti egyes kérdésekben olvasóink véleményét, megoszthatja velük történeteit, tapasztalatait. 

Utca-Front címre keresztelt blogunk a közlekedési anomáliákkal, parkolási, városépítései és szépítési kérdésekkel kapcsolatos témák gyűjtőhelye, ahová természetesen várjuk olvasóink észrevételeit, fotóit is. Kattintson az utca-front.blog.baon.hu címre, és már meg is érkezett!

Gyerekszáj(t) blogunk szerkesztése elsősorban a szülőkre vár. Küldjék be hozzánk csemetéik vicces vagy tanulságos el- és beszólásait, aranyköpésit, amelyeket örömmel teszünk közkinccsé a gyerekszajt.blog.baon.hu címen.

A Divatsarok elnevezésű blogunkban aktuális trendi és stílusbeli kérdéseket feszegetünk, természetesen számítva olvasóink javaslataira, véleményére. Naplónk helye:  divatsarok.blog.baon.hu

Hoppá! A cím, úgy gondoljuk, önmagáért beszél. Meglepő, mulatságos, döbbenetes vagy épp megbotránkoztató képeket, videókat, történeteket várunk az élet legkülönbözőbb területeiről, amelyeket a hoppa.blog.baon.hu címen teszünk közzé.

Bosszantó blogunkban teret adunk a méltatlankodásnak. Bármiféle bosszúság éri önöket, adják ki nálunk a feszültséget, küldjék el sztorijukat, hátha a megoldásban is segíthetünk a bosszanto.blog.baon.hu címen.

Pár-Kapcsolat blogunkba minden belefér, ami a szerelemmel és a szexualitással kapcsolatos. Ide várjuk olvasóink pikáns kalandjait, csábítási trükkjeit, intim titkait, sőt, fórumozóink talán segítenek a magánéleti problémák megoldásában is a par-kapcsolat.blog.baon.hu címen.

Ökimov cím alatt Ökrös Csaba bejegyzéseivel találkozhatnak az olvasók. A szerző kerékpározásról, futásról és minden másról ír a blogban. Természetesen ő is várja a hozzászólásokat, igyekszik is megválaszolni azokat az okimov.blog.baon.hu címen.

Helyi celeb blogunkban a térség közismert emberei kerülnek terítékre, hogy ne csak az országos „sztárokról” pletykálkodjunk. A művészvilág kiválóságai mellett sportolóink, közembereink is főszereplővé válhatnak a helyi-celeb.blog.baon.hu címen, ha szóbeszédre adnak okot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!