Kultúra

2008.07.11. 15:15

Egy legendás büfé Kecskeméten: az értelmiség és a fiatalok szórakozóhelye - Képgalériával

Újra vendégeket fogad a Technika Háza büféje, a kecskeméti értelmiség által évtizedekig kedvelt találka és szórakozóhely.

Noszlopy

A Technika Házában lévő büfének ugyanis törzsközönsége volt: ügyvédek, orvosok, újságírók, bírák, ügyészek, építészek, vállalkozók és nagyon sok fiatal tért be egy-egy kávéra, szendvicsre, italra, vagy csak beszélgetni a baráti körrel, üzleti partnerekkel. 
Most viszont, több hónapos szünet után a régi-új üzemeltető, Pencz Tamás ismét megnyitotta a népszerű találkahelyet. Tervei szerint irodalmi, tudományos előadások, író-olvasó találkozók színhelye is lesz a jövőben a büfé, amelyben internet kapcsolatot is igénybe vehet a későbbiekben ingyenesen, aki laptoppal érkezik. Valamint alkalmi tárlatok – a nyitáskor Bozsó János, Walter Gábor, Bodri Ferenc festményei – adnak majd különleges hangulatot az egykori zsinagógában kialakított szórakozóhelynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!