Közélet

2015.09.11. 19:19

Pontos rend szerint osztoznak az újságon

Házaspárnak kedvezett a szerencse A havi bevásárlását mi álljuk! elnevezésű játékunkban.

PN

Fekete István és felesége 15 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodott a hét elején. Amikor felhívtuk őket a jó hírrel, nem hitték, hogy ők a nyertesek, mesélték otthonukban. Mint mondták: egymást követik életükben a jó hírek, hiszen pár nappal ezelőtt negyedik unokájuk, Flóra, született meg.

– Fél 5 körül már itt van az újság. Amikor boltba indulok, akkor behozom és a feleségem átlapozhatja. Visszaérve kisajátítom magamnak a Petőfi Népét, a sporttal szoktam kezdeni, a keddi számot különösen várom, mert akkor van a megyei foci összeállítás – árulta el a szertartásos családi rendet István. – Ilyenkor csak arra van idő, hogy átfussam az újságot. Délután érek haza, akkor iszom egy kávét, és addig semmi nem történhet, amíg az első betűtől az utolsóig el nem olvastam – fűzte tovább a feleség. Kiemelte: lapunk megújult arculata nagyon tetszik neki, mert a nagyobb betűk és a kiemelések segítik a tájékozódásban. Reggelente pedig elég rápillantani a címlapra és a várható hőmérséklet, valamint a névnap szintén hasznos információkat nyújt. Rejtvényfejtőként különösen kedveli a csütörtöki mellékletet.

– Szerintem nem elég a hírműsorokból tájékozódni, ráadásul minket főleg a megyei és a környékbeli hírek érdekelnek, azokat meg nem mondja be a tévé. Vagy 20 éve járatjuk az újságot, egyszer lemondtuk, amikor lebetegedtem, de két hónap után újra előfizettük. Közben meg apósomtól hoztuk el az övét és úgy olvastuk, de hiányzott a reggeli szertartás – hangsúlyozta Fekete István.
Egykoron ennél is korábban olvashatott, hiszen ő volt lapunk kézbesítője. Mint felidézte: akkoriban fél 4-kor érkezett meg az újság és a példányok kézbesítése után indulhatott 6-ra dolgozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!